حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ماکرون: فعال‌سازی مکانیزم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند
سرخط خبرها

نسل آینده‌ساز، مهمان جشن «حضور تا ظهور» | گزارش شهرآرانیوز از آیین آغاز دهه فجر و بزرگداشت سالروز ورود امام خمینی (ره) به کشور (۱۲ بهمن ۱۴۰۳) + ویدئو

  • کد خبر: ۳۱۳۸۰۸
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
نسل آینده‌ساز، مهمان جشن «حضور تا ظهور» | گزارش شهرآرانیوز از آیین آغاز دهه فجر و بزرگداشت سالروز ورود امام خمینی (ره) به کشور (۱۲ بهمن ۱۴۰۳) + ویدئو
آیین آغاز جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی و بزرگداشت سالروز ورود امام خمینی (ره) به وطن با عنوان محوری «جشن حضور تا ظهور»، صبح امروز در سالن شهید بهشتی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین آغاز جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی و بزرگداشت سالروز ورود امام خمینی (ره) به وطن با عنوان محوری «جشن حضور تا ظهور»، صبح امروز (جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳) با حضور حجت‌الاسلام علی عسکری معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی، امیرالله شمقدری معاون امنیتی استاندار، سیدحسن حسینی فرماندار مشهد و اقشار مختلف مردم در سالن شهید بهشتی برگزار شد.

اگرچه زمان آغاز مراسم رأس ساعت ۹ اعلام شده بود، اما حتی پیش از آن، سرتاسر سالن شهید بهشتی شاهد خیل انبوه مردم و به خصوص نوجوانان و جوانانی بود که خود را به محل برگزاری جشن رسانده بودند. پس از تلاوت کلام‌الله مجید، همخوانی سرود مقدس جمهوری اسلامی و جمع‌خوانی صلوات خاصه امام هشتم (ع)، سلسله جشن‌های چهل و ششمین دهه فجر انقلاب اسلامی در خراسان رضوی به صورت رسمی آغاز شد.

همین که اکثریت حاضران در مراسم را دانش‌آموزان و دانشجویان تشکیل می‌دادند، خودش گویای آن است که حال‌وهوای رویداد به چه شکل بود، اما در وصف آنچه امروز صبح در سالن شهید بهشتی اتفاق افتاد، همین بس که بگوییم به معنای واقعی کلمه، صدا به صدا نمی‌رسید و نسل آینده‌ساز ایران اسلامی به‌عنوان مهمانان اصلی این جشن، لحظه‌ای روی صندلی‌هایشان بند نبودند.

رقص پرچم‌های سه‌رنگ ایران به همراه نور فلاش دوربین تلفن‌های همراه، با دست‌هایی که به احترام چهل‌وشش‌سالگی استقلال وطن روی سینه می‌نشست و حنجره‌هایی که به جمع‌خوانی سرود‌های انقلابی و ملی یکصدا می‌شد، قاب پرتکرار جشن حضور تا ظهور در ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ مشهد بود.

دهه فجر، دهه یادآوری نعمت‌ها

معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی که به‌عنوان سخنران محوری در این مراسم حضور داشت، در میان ویژه‌برنامه‌های پرشور و نشاط این رویداد برای دقایقی پشت تریبون قرار گرفت و در سخنانی تصریح کرد که دهه فجر، دهه یادآوری نعمت‌هایی است که به پاس اسلام‌خواهی مردم و مجاهدت شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، دفاع از حرم و عرصه‌های امنیت و سلامت حاصل شده است.

وی افزود: در صدر همه این نعمت‌ها، استقلال و آزادی است. اگر ملت ایران در هر انتخابات، خواست حقیقی خود را با انتخاب کارگزاران و خادمان خود به کرسی می‌نشاند، اگر رهبر این مرزوبوم فقط‌وفقط براساس منافع ملی و اراده انقلابی امت به سیاست‌گذاری و راهبری مشغول است و اگر مسئولان به حرمت آرای مردم، برای حل مشکلاتشان شب از روز نمی‌شناسند، همگی نشانه‌های صادق استقلالی است که به برکت انقلاب اسلامی حاصل شده است.

به وقت اذان ظهر به افق مشهدمقدس، مراسم به شکل رسمی پایان یافت و جمعیت انبوه مهمانان به‌تدریج سالن را ترک کردند. اگرچه این برنامه با همه شور و نشاط خود و اجرای ویژه‌برنامه‌های شاد فرهنگی همچون سرودخوانی، جمع‌خوانی نوا‌های خاطره‌ساز انقلاب اسلامی و البته رژه موتوری از فرودگاه هاشمی‌نژاد مشهد تا سالن شهید بهشتی پایان یافت، اما براساس اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان و طبق برنامه‌ریزی‌ها، قرار است این رویداد مطلعی برای سلسله‌جشن‌های دهه فجر انقلاب در خراسان رضوی باشد و بنابراین، مردم غیور و بافضیلت استان می‌توانند تا پایان دهه فجر ۱۴۰۳، مهمان این مراسمات پرشور باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->